Wednesday, March 16, 2011

Kami akan pulang...

Cerita pasal umah baru,pasal buku,tangguh la dulu..Kami mahu pulang..InsyaAllah 19hb mac jam 2pm kami sekeluarga akan sampai di Kuala Lumpur. 5 bulan setengah tuuu...Sejarah dlm hidup tak balik kampung lame tuh..Lepas2 ni tatau la nak wat rekod berapa lama pulak. hmm...


Ni video Arissa bagitau dia nak balik kampung...heee

Sampai KL, kak lin n family akan jemput kat airport. Hari ahad, kakakku pulak akan anto ke airport subang. Kami akan naik fly2ipoh.com dari subang to ipoh. Dapat harga promosi.:-). Gitulah plannye. InsyaAllah...Tengkiu semua..we lebiu all..heheh

Semoga perjalanan kami sekeluarga pergi dan balik selamat dan berjalan lancar. Aminnnn...

7 comments:

Anonymous said...

kkeekekeke..lucu arissa.pandai bg cooperation kt ibu.anyway k.lin memahami perasaan menghitung hari...semoga selamat dlm perjalanan n bertemu org2 tersayang...aminnnn

i k i N said...

lama ke cuti...best2...mesti rindu tidak terhingga pada kg halaman..oh! ayat karangan BM SPM... Yunus selalu nyakat akk, bila nk pegi Leman Kati..unik benor nama tu..kih3x

MsEatHapPy said...

weh lima bulan ke ko cuti..ke aku tak phm ayat ko..ekekeke...ko punya panggil anak ko tak boleh blah beb...."oi arissa"..kahkahkh cam panggil mmber laks

Puan Puteri Hafiza said...

betul kak lin,berkobar2 nk blk..:-)

kak ekin,20 harii cuti.ish ish yunus nyalas ni..kutuk kg sy ehhh..hehehe..kabo kt die LIMAN bkn LEMAN..haha

fatt,5 bln x blk kg daa..tu ah,br aku pasan aku begitu..x sopan punye mak..haha

Anonymous said...

arghh stress tgk kat opis xleh dengo sore arissa..ke sore mak die je lbh...hahhaa..dtgla jb..nk jmp ko....nway..take care...semoga semua selamat k..

Ibu Ariessa said...

hahaa..comeinyer arissa dok ngangguk2..cam paham je ibu dia ckp...

Kak Ina said...

Sape benarnya yang syok sangat nak balik tu.... Arissa ke ibu? siap packing seminggu awal