Monday, March 15, 2010

Happy 1st Anniversary....

Dah terlewat sehari nak tulih entry nih. Neway happy 1st anniversary utk kite my hubby...Semoga hopes and dreams kita akan menjadi kenyataan dan mendapat kebahagian yang berpanjangan serta dirahmati..aminnn..

saya dengan berbesar hati ingin tujukan video yang tak seberapa ni untuk suamiku terchenta!..hehe..Ni je adiah anniversary yang dapat diberi. :-)





udah nonton b??cemane?terharu tak? kalau terharu leh la pos kan adiah untuk saya pulak..kikiki..

btw, selain video ni, saya ada buatkan carrot cake sempena anniversary kite. Gambarnya akan di uplaod len kali eh. awak dapat tengok gambar je la ye sayang..heee..i ngan baby je la yang makan. walaupun rasanya tak seberapa, tapi licin gak la...hihi

setahun dah kan.....

5 comments:

Anonymous said...

hepi anniversary jaja..hehhee
sdpnyer carrot cake..
terror giler msk..resepi pls....hehhee

suamimu said...

takpe hadiah tu nnt claim blik bln 6 nnt...hehhehehe

Lidia said...

Waaahhh...romantik gtu jaja...
aku plak yg feeling lbih ble dgr lagu tue..hehe

mini me said...

thanks anonymous(jurai rasenye ni..hehe)
aku da letak resepi carrot cake kat entry arini..:-)

lidia, romantik ke haku ni??heheh..

Anonymous said...

kah3....camne leh tau aku orgnyer..hahaha
lidia pn leh teka aku gaks...
hahhaha
~jurai~