Monday, March 8, 2010

wajah baru blog ku...

comel la konon blog aku nih..hahah...mood bakal ibu..kekeke..
sonok nak melayan blog nih sebab tenet ku tak lembab lagi...:-)


semalam rasa penat sangat sebab aku membasuh baju2,selimut,towel,segale macam untuk bakal si comelku...comelkah???heee..ikut ibu sure comel..kikiki..suami aku cakap nape nak penat??bukanke masuk mesin..no no no...i cuci dengan jari jemariku saje hokeyy bagi melimpahkan kasih sayang semase membasuh baju..erkk..




ni haa satu rage...



ni plak proses menjemur..tapi ni baru nak mule jemur..bile da siap lupe terus nak snap gambar sebab tergesa2 menolong emak di dapur untuk lunch kerana perut tersangat lapar..


sebelah petangnye pula aku melipat baju2 si kecil ni..aku notice tak banyak baju lengan panjang. Kena beli la rasenye ni. tul tak abah? ke ayah? ke walid? wah walid cam ustaz..hehhe..ke abi..ish bahye nih..huhu..even sekarang ni musim panas..panas yamat hokeyyy..malam2 pon panas..dulu2 kalau balik kampung, malam2 sure pakai simut kadang2 siap pakai stokin..sekarang ni jangan carik pasal. berpeluh2.. ni cite hape plak ni. melalut aku ni..haha. kekdahnye kak timah saye nak cite penting jugak baju lengan panjang itu nanti untuk baby saye pada waktu malam walaupon sekarang ni musim panas.


sebenarnye baaaaaanyaaaakkkk (terlampau banyak le nih) cite nak tulih kat sini tapi tak berkesempatan. ade mase boleh la aku recall satu2

3 comments:

i k i N said...

"kaedah berangka"

topic subjek ape tah..hihi :D

Sonot nye membasuh bj2 si kecik tu..

suamimu said...

nsib baik duk jauh ni...kalu duk dekat i la yg bsuhkn semua tu siap sidai,seterika lipat dan lain2 lagi....suami mithali la katakn,btul tak my isteri,hehehe agak2 bleh caye ker?....hahahaa..

ija said...

susah nak percaye! kan k ekin kan ..hohoho