Saturday, March 20, 2010

terima kasih teman-teman

Entry ni dah lama aku buat tapi aku wat pekasam jek sebab kononnye aku nak buat video gambar2 kita tapi sampai sekarang lom jadi2 lagi..hehh.. Sebelum menjadi bertambah terlewat, elokla aku post aje entry nih. Tatap la dulu gamba sekeping ni dulu. Lepas ni i buat video untuk u ols..:-) Tapi takda lagu yang menarik. Cadangkan bleh??:-)



Buat teman - teman di jb, terima kasih kerana telah mewarnai hidupku selama 3 tahun di sana.

Di kesempatan ini, walaupun dah terlewat kiranya, aku nak ucapkan terima kasih untuk segala2 nya. Korang dah buat aku bertahan lebih lame kat company itu. Kita berkongsi cerita suka, duka, pahit, manis, masam , masin..sume lahhh...


terima kasih jugak untuk ucapan, kad dan hadiah2 yang sungguh menyentuh hati...


kad2 yang buat i terharu..



Napkin ni adiah pertama yang baby aku dapat. tengkiu Diana. walaupun agak terlewat kenal rapat ngan ko, i memang sgt gembira bile bergosip ngn u..heheh..thanks ya!




Beg baby kiko ni dari aja n lynda. Thanks a lot girls. Akan ku bawak beg ni ke hospital nanti..:-)



Yang comel ni plak dari kak jus...thanks a lot kak jus!!




Frame ni dari jurai. waduh syahdu mak nengok gambar2 kat frame nih..sob sob..thanks ye zue.




Yang paling i terharu, dapat adiah besar dari u ols..ni share dari kak jus, lidia, fatt, kak lyn, dilla n rox (tul ke name2 yang disebut nih..:-)) comforter set from aussino. i memang sangat nak beli bende alah ni..skali dapat pree. gembira tahap nak lompat sampai bumbung tapi tingat plak aku pegnen..huhu..terima kasih yang amat sangat!!

Thanks a lot for everything my dear friends..luv u all!!

Buat kita semua, semoga kita menggapai impian yang selalu kita impikan dulu. :-))

5 comments:

Anonymous said...

waduh..syahdu la puloks..
sorg2 sh xde kat cn..makin bosan....huhuhu...
btw..take care dear..kitorg kat cn pn gonna miss u..=)

mini me said...

tengkiu laling...:-))

Anonymous said...

welkam2..hehhhe
lupe nk bgtau...sori sgt2 gambo kat frame tu x sempat nk cuci...
mak kalot, last minit g PD...
sori yea dear.....hehhehe

i k i N said...

itu la..bonda i pun tanye, "IJA berenti, kin bg die ape?" hihihi :D Sori la ibu IJA, i lom kerja lagi, insyaAllah rezeki lepas2 ni kot...amiinn! :)

mini me said...

ala k ekin...x kesah pon..
sy pon x sangke dorg bg mcm2..sgt2 terharu..sy lak termalu x bg dorg pape..